برگزاری پنجمین مجمع سلامت شهرستان تفرش

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۳۹۸۱۶ اخبار اصلی
برگزاری پنجمین مجمع سلامت شهرستان تفرش

پنجمین مجمع سلامت شهرستان تفرش با حضور مسئولین استان، شهرستان ، سازمان های مردم نهاد  ، خیرین سلامت با  سخنرانی دکتر زیلابی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی،  دکتر لیلا  جعفری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش و دکتر جدیدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در محل سالن جلسات مرحوم کاریابی شهرستان با موضوع 《جوانی جمعیت و تعالی سلامت همگام با پزشک خانواده 》برگزار شد.
 هدف از تشکیل مجمع فوق تبیین ضرورت و ارائه راهکارهای جوانی جمعیت بوده است.
در این جلسه دکتر جدیدی ضمن اشاره به آمارهایی در خصوص جمعیت و کاهش شدید نرخ آن در کشور به لزوم فرهنگ سازی در خصوص فرزندآوری اشاره کرد.
در ادامه  پس از اجرای سرود توسط دانش آموزان از خیرین سلامت،  از اداراتی که در راستای تبین و فرهنگ سازی جوانی جمعیت فعال بوده اند با اهدای لوح ، تقدیر به عمل آمد.
در پایان مراسم پس از رونمایی از کارت خانواده باشکوه ،به قید قرعه به دو نفراز خانواده هایی که دارای سه فرزند به بالا بودند  هدایایی تقدیم شد.

کلید واژه ها: مجمع سلامت شبکه بهداشت و درمان تفرش جوانی جمعیت پزشک خانواده