برگزاری جلسه ستاد اجرایی جهش تولید با مشارکت مردم

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۲۹۱۵ اخبار اصلی
برگزاری جلسه ستاد اجرایی جهش تولید با مشارکت مردم

نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاونین، روسای شبکه های بهداشت و درمان، مدیران، روسای بیمارستان ها و سایر اعضا مربوطه در راستای تحقق شعار سال«جهش تولید با مشارکت مردم» برگزار شد.دکتر امانی در این نشست، گفت: در چند سال اخیر رهبری شعاری مرتبط به مسئله تولید مطرح می کنند که این امر نشان از اهمیت این مسئله است و لازم است تمامی مسئولین نیز با این دیدگاه در حوزه های فعالیتی خود گام بردارند. وی افزود: اگر مسئولین به مردم اعتماد کنند؛ مطمئنا نتایج خوبی برای کشور حاصل خواهد شد و وظیفه ما، تلاش در جهت تحقق این مهم است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تاکید بر اینکه بسیاری از حلقه های تولید به دانشگاه علوم پزشکی می رسد، ادامه داد: ضمن در نظر گرفتن قوانین و خط قرمزهای موجود، باید موانعی که مانع مشارکت مردم می شود؛ شناسایی و مشکلات مرتفع شوند و مسیر را در جهت افزایش حداکثری مشارکت مردم تسریع کرد.

کلید واژه ها: جهش تولید با مشارکت مردم خیرین سلامت شعارسال جاری