افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهباز شازند؛ گامی به سوی امدادرسانی سریعتر در منطقه حادثه خیز

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۳ کد : ۴۶۹۴۱ اخبار اصلی

صبح امروز پایگاه اورژانس ۱۱۵ خیرساز شهباز شهرستان شازند با حضور مهندس هادیان پور نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی، دکتر پرندین فرماندار شازند، دکتر جواد نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و جمعی از مسئولان به بهره‌برداری رسید. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری در این مراسم ضمن قدردانی از مشارکت خیرین در ساخت این پایگاه اورژانس، اظهار داشت: افتتاح این پایگاه که در یکی از نقاط حادثه‌خیز شهرستان شازند انجام شده، به طور قابل توجهی زمان رسیدن نیروهای امدادی به بیماران و مصدومین را کاهش می‌دهد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به جایگاه استراتژیک شهرستان شازند به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط ارتباطی بین شمال و جنوب و شرق و غرب کشور و دارا بودن بیشترین آمار تصادفات جاده‌ای در منطقه، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های اورژانس، تاکید کرد. وی اضافه کرد: با افتتاح هشتمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ در شهرستان شازند، شاهد بهبود قابل‌توجهی در سرعت امدادرسانی به مصدومین حوادث جاده‌ای خواهیم بود. وی همچنین به نیاز مبرم منطقه به اورژانس هوایی اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و تراکم تصادفات جاده‌ای، شهرستان شازند نیازمند پد فرود بالگرد اورژانس هوایی است، امیدواریم با همت خیرین، این پروژه مهم نیز به زودی عملیاتی شود تا خدمات رسانی به بیماران و مصدومین در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام گیرد. در پایان این مراسم، از خیرینی که در ساخت و تجهیز این پایگاه اورژانس مشارکت داشته‌اند، قدردانی شد و بر اهمیت ادامه حمایت خیرین در پروژه‌های سلامت‌محور تاکید شد. گفتنی است این پایگاه به همت خیرین شهر شهباز و با زیربنای ۲۰۶ مترمربع و محوطه‌سازی ۳۰۰۰ مترمربعی، با هزینه‌ای بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.

کلیدواژه‌ها: پایگاه اورژانس 115 استان مرکزی شهرستان شازند شهباز