بازدید مدیر وکارشناسان گروه زیرساخت ازمرکزآموزش بیمارستان امیرالمومنین

بازدید مدیر وکارشناسان گروه زیرساخت ازمرکزآموزش بیمارستان امیرالمومنین

در ادامه بازدید مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از مراکز تابعه درتاریخ 29 / 7 / 1399سه شنبه آقای مهندس عظیمی به اتفاق کارشناس گروه زیر ساخت جناب اقای مهندس مویدی از ساعت 10 الی 13از مرکز آموزش بیمارستان امیرالمومنین به اتفاق کارشناس مسئول بیمارستان خانم مهندس خلیلی و جناب آقای مهندس مشهدی بازدید بعمل آورده و از نزدیک با مشکلات این حوزه آشنا شدند همچنین در مذاکره با کارشناسان مقیم آموزش نقطه نظرات ایشان مطرح گردید.در ادامه باحضور در واحد فناوری مرکز با کارشناسان محترم در این خصوص رایزنی شد و مقرر گردید در خصوص جذب اعتبار لازم جهت تجهیز مرکز به کابل و اصلاح زیر ساخت مرکز در جهت استفاده بهینه از پهنای باند و افزایش رضایتمندی اساتید و دانشجویان حوزه با ریاست و معاونت محترم آموزش مکاتبه گردد.این بازدید در ساعت 13 به پایان رسید.

کلید واژه ها: بازدید بیمارستان امیرالمومنین