برگزاری وبینار روز مهندس

امروز پنجم اسفند مقارن با روز مهندس طی مراسمی که بصورت مجازی با حضور کارشناسان فناوری مراکز تابعه در استان  و بصورت وبینار برگزارشد .از زحمات و تلاش عزیزان و مهندسین فناوری در مراکز تابعه تجلیل و قدردانی شد.
برگزاری وبینار روز مهندس

در این جلسه که با سخنرانی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر جمالیان آغاز شد ایشان ضمن تبریک فرا رسیدن این روز از حمات و تلاشهای همکاران محترم بخصوص در ایام کرونا در مراکز درمانی و آموزشی تشکر و قدردانی نموده ونسبت به برنامه های آتی توسعه در این حوزه ابراز رضایت و حمایت نمودند .لازم به ذکر است به پاس قدردانی از این عزیزان تقدیرنامه با امضای ریاست تقدیم عزیزان گردید.
در ادامه آقای مهندس عظیمی مدیر آمار و فناوری ضمن تبریک به مناسبت این روز از زحمات و تلاشهای همکاران محترم دراین حوزه قدردانی نموده و در ادامه به فعالیتهای یکسال گذشته این مدیریت در حوزه های زیر ساخت و نرم افزار های پکس و خدمات بیمارستانی و پورتال و... پرداختند و گزارشی از اهم فعالیتهای انجام شده و دردست اقدام ارائه نمودند .و اظهار امیدواری نمودند با حمایتهای موثر و دلگرم کننده ریاست دانشگاه انشاالله شاهد پیشرفت های خوبی در اتصال مراکز تابعه به شبکه فیبرنوری و ارتقا و توسعه خدمات الکترونیک در استان باشیم. درپایان ایشان پیگیری مطالبات همکاران از جمله پرداخت حق فنی زودتر از سالیان قبل را از جمله پیگیری های این مدیریت دانسته و جهت همکاران تقدیرنامه به رسم تشکر و سپاس از زحمات این عزیزان ارسال نمودند.سپس جلسه درساعت یازده پایان یافت.

کلید واژه ها: روز مهندس