افتتاح پروژه فیبرنوری مجتمع پیامبر اعظم

در آستانه عید مبارک قربان و با حمایت های بیدریغ ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم توسعه ومدیران  محترم مالی وبودجه پروژه فیبرنوری مجتمع  پیامبراعظم (ص) با تلاش وپیگیری کارشناسان خدوم وپرتلاش مدیریت اماروفناوری اجرا وبصورت کامل به مرحله بهره برداری رسید.
افتتاح پروژه فیبرنوری مجتمع پیامبر اعظم

امروز صبح درتاریخ 18 تیرماه ومصادف با فرارسیدن عید بزرگ قربان طی بازدید حضوری مدیروکارشناسان فنی مدیریت امار وفناوری ومسءول فناوری مجتمع پیامبر اعظم پروژه فیبرنوری مجتمع پیامبر اعظم (ص)بصورت کامل تحویل دانشگاه شد.
لازم به ذکر است باتو جه به پراکندگی و وسعت مجموعه پردیس دانشگاه درجهت افزایش سرعت وامنیت و دسترسی وپایداری اساتید محترم ودانشجویان وکارشناس محترم مجموعه به اینترنت وفضای  مجازی این پروژه ازابتدای سال جاری اجرایی وخوشبختانه امروز پایان یافت.گفتنی است دراین پروژه بیش از 5 کیلومتر فیبر نوری با بیش از 40 حوضچه تعبیه شده بصورتی که حتی درصورت افزایش وتا سیس ساختمان های جدید دراین مجموعه  بسرعت امکان دسترسی به فیبر نوری مقدور خواهد شد. وطراحی شبکه بصورت ترکیبی  از استار ورینگ می باشد.. این موفقیت گام بزرگی در توسعه فناوری در دانشگاه محسوب میگردد.

این پروژه شامل ۳ کیلومتر حفاری ۵۰۰۰ متر کابل فیبر نوری و چهارده ساختمان در مجتمع پیامبر اعظم(ص) از جمله دانشکده ها، مراکز درمانی، مرکز آموزشی و درمانی امیرالمونین را شامل می شود.

کلید واژه ها: فیبر نوری مجتمع پیامبر اعظم