برگزاری اولین جلسه کمیته امنیت اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اراک به ریاست دکتر امانی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۵ کد : ۲۹۰۷۴ اخبار
تهیه کننده خبر: سجاد مویدی
جلسه ماهانه کمیته امنیت دانشگاه به ریاست دکتر امانی سرپرست دانشگاه و با اعضای کمیته برگزار گردید.

جلسه با ارائه توضیحات مدیر آمار و فناری اطلاعات در خصوص تکالیف دانشگاه در خصوص توسعه دولت الکترونیک و برنامه های دردست اقدام حوزه فناوری اطلاعات آغاز گردید.
در ادامه اعضاء در خصوص سامانه بایگانی و تبادل تصاویر پزشکی معروف به سیستم PACS و پروژه اتصال مراکز بهداشتی و درمانی به شبکه فیبر نوری تبادل نظر کردند.
در پایان سرپرست دانشگاه نسبت به اهمیت توسعه زیرساخت الکترونیکی امن و پرسرعت در کلیه واحدهای تابعه دانشگاه تاکید کرد و مقرر گردید هر چه سریعتر با تعامل با دستگاه های اجرایی مربوط به این پروژه از جمله فرمانداری ها، شهرداری ها و شرکت مخابرات نسبت به تکمیل آن اقدام شود.

سجاد مویدی

تهیه کننده خبر