برگزاری کارگاه آموزشی سامانه نوبت دهی

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۰ کد : ۲۹۶۷ اخبار
برگزاری کارگاه آموزشی سامانه نوبت دهی

به منظور استقرار سرویس نظام ارجاع در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک، پس از نصب و راه اندازی سامانه متمرکز نوبت دهی در واحدهای تابعه مورد نظر در فاز اول استقرار سرویس نظام ارجاع، کارگاه آموزشی نحوه مدیریت سامانه نوبت دهی با حضور کارشناسان محترم فناوری اطلاعات و مسئولین محترم کلینیک ها، مستقر در مراکز تابعه انتخاب شده در فاز اول برگزار گردید. امید آن می رود تا واحدهای  مرتبط مستقر در مراکز تابعه دانشگاه بتوانند با همکاری و همیاری مسئولین محترم ذی ربط در حوزه های درگیر با موضوع، نتیجه عملکرد مناسبی را در این راستا برجای گذارند.
لازم به ذکر است که اهم موارد عنوان شده در جلسه آموزشی مذکور در قالب فیلم آموزشی ارائه شده در ذیل خبر در اختیار همکاران محترم قرار  می گیرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: نوبت دهی بیمارستان کلینیک