فعالیت های صورت گرفته دانشگاه در راستای الکترونیکی نمودن فعالیت ها

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۴۲۰۳۲ اخبار
تهیه کننده خبر: راضیه بدخشان
فعالیت های صورت گرفته دانشگاه در راستای الکترونیکی نمودن سامانه تردد ، امضا کلیه احکام پرسنل و بایگانی پرونده پرسنل توسط حوزه معاونت توسعه دانشگاه
فعالیت های صورت گرفته دانشگاه در راستای الکترونیکی نمودن فعالیت ها

در خصوص فعالیت های انجام شده حوزه معاونت توسعه در راستای الکترونیکی نمودن فرآیندهای آن حوزه  ، اقدامات به شرح زیر می باشد :
1 - راه اندازی کامل نرم افزار تردد در ستاد و 5 بیمارستان اراک که سبب شده کلیه فرایند تردد اعم از محاسبه مرخصی ها ، کارکرد ، قانون بهره وری پرسنل به صورت الکترونیکی محاسبه شود و به دلیل عدم دخالت کاربر در این موضوع خطای کاربری صفر شود.سایر مراکز نیز در حال آماده سازی زیر ساخت می باشند.
2 - راه اندازی امضا الکترونیک احکام در ستاد که سبب شده کلیه فرایند امضا احکام در ستاد به صورت سیستمی و الکترونیکی انجام شود و از حضور ارباب رجوع و همچنین پرینت احکام در چندین نسخه جلوگیری به عمل آید. راه اندازی در سایر مراکز نیز در دست اقدام می باشد .
3 - بررسی و تحقیق در خصوص راه اندازی بایگانی الکترونیکی پرسنلی در ستاد و کلیه مراکز تابعه که در دست اقدام می باشد.

راضیه بدخشان

تهیه کننده خبر

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک سامانه تردد فرایند الکترونیک احکام پرسنلی امضا الکترونیک بایگانی الکترونیک معاونت توسعه اراک ارباب رجوع