برگزاری آزمون غیر حضوری « اسلام و مبانی مدیریت ۱ »

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۰۲۷ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیر حضوری « اسلام و مبانی مدیریت ۱ »

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت 1 » به میزان 20   ساعت  دوره آموزشی  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب دانشگاه در سال 1397  ، مقتضی است مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، مورد مطالعه قرار گیرد :

1-آزمون برای دو گروه هدف مدیران و کارکنان برگزار می گردد:

1-1-گروه هدف مدیران : شامل مدیران میانی و مدیران پایه می باشد (  دوره آموزشی بهبود مدیریت )

1-2-گروه هدف کارکنان : شامل کارشناسان امور اداری – آموزش ، پژوهش و تحقیقات – امور مالی – امور اجتماعی ( کارشناسان روابط عمومی و کارشناسان حقوقی ) – کتابدار – کارشناسان بودجه – انباردار – فنی و مهندسی ( عمرانی ) – دانشجویی و فرهنگی – کارگزین – ( دوره آموزشی کارشناسان شغلی ثبت می گردد )

2-منبع آزمون تحت عنوان «  اسلام و مبانی مدیریت   » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  دریافت فایلهای آموزشی )  بارگذاری گردیده است. ( از صفحه 1 تا  پایان صفحه 202 مطالعه گردد )

3-تاریخ برگزاری آزمون  1397/07/24 ( سه شنبه ) می باشد.

4-بازه زمانی برگزاری آزمون برای کارشناسان ازساعت 15 الی  18 می باشد.

5- بازه زمانی برگزاری آزمون برای مدیران میانی و مدیران پایه از ساعت 18 الی 21 می باشد

6- تعداد سوالات آزمون  40 سوال وحداکثر زمان پاسخگویی  30  دقیقه می باشد.

7- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.

8- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.

9- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

10-جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،

می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دوره آموزشی بهبود مدیریت گروه هدف مدیران کارکنان برگزاری آزمون غیر حضوری « اسلام و مبانی مدیریت 1 » شناسنامه آموزشی