برگزاری آزمون غیر حضوری « آشنایی با برخی مفاهیم و ارزشهای سازمانی »

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۰۴۶۷ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیر حضوری  « آشنایی با برخی مفاهیم و ارزشهای سازمانی  »

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  « آشنایی با برخی مفاهیم و ارزشهای سازمانی  » به میزان   10   ساعت  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های  مصوب  دانشگاه در سال 1399 ، مقتضی  است  مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، مورد مطالعه قرار گیرد :

گروه هدف اول : ( دوره آموزشی شغلی ) کارشناس امور اداری – آموزش و تحقیقات – کارگزین – امور مالی – دانشجویی و فرهنگی – فنی و مهندسی ( عمران ) – امور اجتماعی ( کارشناسان حقوقی ، روابط عمومی و مددکاران ) – کتابداران – انبارداران – کارشناسان حراست و گزینش و بازرسی.

گروه هدف دوم : ( دوره آموزشی بهبود مدیریت ) مدیران ارشد – مدیران میانی – مدیران پایه
1- منبع آزمون تحت عنوان «  آشنایی با برخی مفاهیم و ارزشهای سازمانی  » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی – ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتالی  )  بارگذاری گردیده است .
2- تاریخ برگزاری آزمون1399/06/4 ( سه شنبه ) می باشد.
3- بازه زمانی برگزاری آزمون برای گروه هدف اول ( کارشناسان ) ازساعت  15 الی  18 و برای گروه هدف دوم ( مدیران ) از ساعت 18 لغایت 21 می باشد.
4- تعداد سوالات آزمون  30  سوال وحداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می باشد.
5- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
6- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.
7- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
8- جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،
می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آزمون غیر حضوری آشنایی با برخی مفاهیم و ارزشهای سازمانی دوره آموزشی شغلی گروه هدف اول دوره آموزشی بهبود مدیریت گروه هدف دوم منبع آزمون