برگزاری آزمون غیر حضوری « نظامنامه مدیریت دانش وزارت بهداشت…»

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۵۰۱۲ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیر حضوری « نظامنامه مدیریت دانش وزارت بهداشت…»

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری « نظامنامه مدیریت دانش وزارت بهداشت…» به میزان 7 ساعت  قابل ثبت درشناسنامه آموزشی نمایندگان مدیریت دانش وارزیابان محتوایی دانش (طبق لیست پیوست ) از دوره های مشترک اداری ( شغلی )  مصوب  سال 1399 ، مقتضی  است مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، مورد مطالعه قرار گیرد :
1- منابع آزمون تحت عنوان « نظامنامه مدیریت دانش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضمائم » بمنظور مطالعه درسامانه خدمات الکترونیکی ( کاربری افراد در سامانه  – کتابخانه دیجیتال من  )  بارگذاری گردیده است .
2-  تاریخ برگزاری آزمون  1399/11/28 ( سه شنبه ) می باشد.
3- بازه زمانی برگزاری آزمون برای گروه هدف ازساعت 13:45   الی  18 است.
4- تعداد سوالات آزمون   21 سوال وحداکثر زمان پاسخگویی  18  دقیقه می باشد.
5- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
6- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.
7- آدرس سامانه http://prs.arakmu.ac.irاست.
8- جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،
می باشد ودرغیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آزمون غیر حضوری نظامنامه مدیریت دانش گروه هدف دوره های مشترک اداری ( شغلی ) شناسنامه آموزشی