برگزاری آزمون غیر حضوری « رهبری در مدیریت »

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۱۱۹۵ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیر حضوری  « رهبری در مدیریت »

باسمه تعالی

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  « رهبری در مدیریت » به میزان 25 ساعت  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های بهبود مدیریت و شغلی ، مصوب  دانشگاه در سال 1400 جهت گروه هدف به شرح ذیل اعلام می گردد :

گروه هدف اول :  ( دوره آموزشی شغلی )  کارشناسان امور اداری – امورمالی – کارگزینی – امور اجتماعی ( روابط عمومی – مددکاران اجتماعی – حقوقی ) - بازرسی – گزینش – آموزش و تحقیقات – دانشجویی فرهنگی – فنی ( عمران ) – انبارداران – کتابداران و بودجه – ( ساعت شروع آزمون  13:50   لغایت  17:50  )

گروه هدف دوم  : ( دوره آموزشی بهبود مدیریت )  مدیران ارشد – مدیران میانی – مدیران پایه ( ساعت آزمون  18:00  لغایت  21:00  )
 خواهشمند  است دستور فرمائید مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، مورد مطالعه قرار گیرد :
1- منبع آزمون تحت عنوان « رهبری در مدیریت  » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتالی  )  بارگذاری گردیده است .
2-  تاریخ برگزاری آزمون  1400/8/29  (  شنبه ) می باشد.
3- بازه زمانی برگزاری آزمون برای کارشناسان ازساعت   13:50  الی  17:50  و برای مدیران از ساعت 18:00 لغایت 21:00
4- تعداد سوالات آزمون  40   سوال وحداکثر زمان پاسخگویی  35   دقیقه می باشد.
5- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
6- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.
7- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
8- جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،
می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: رهبری در مدیریت گروه هدف اول گروه هدف دوم دوره آموزش شغلی دوره آموزشی بهبود مدیریت