برگزاری آزمون غیر حضوری « اسلام و مبانی مدیریت۲ »

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۱۵۸ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیر حضوری « اسلام و مبانی مدیریت۲ »

باسمه تعالی

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت 2  » به میزان 20  ساعت  دوره آموزش  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب دانشگاه در سال 1397، مقتضی است مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، مورد مطالعه قرار گیرد :
1-آزمون برای 2 گروه هدف مدیران و و کارکنان برگزار می گردد :
1-1-    گروه هدف مدیران :شامل مدیران میانی و مدیران پایه می باشد ( دوره آموزشی مدیران ،بهبود مدیریت ثبت می گردد).
2-1- گروه هدف کارکنان شامل رشته شغلی: کارشناسان امور اداری – آموزش – پژوهش و تحقیقات – امور مالی – امور اجتماعی ( کارشناسان روابط عمومی و حقوقی ) – کتابدار – کارشناسان بودجه – انبارداران – فنی و مهندسی ( عمران ) – دانشجویی و فرهنگی – کارگزین می باشد ( دوره آموزشی کارشناسان ،شغلی ثبت می گردد ).
2- منبع آزمون تحت عنوان «  اسلام و مبانی مدیریت 1  » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتال من )  بارگذاری گردیده است (از صفحه 202 تا پایان کتاب مطالعه گردد ) .
3-تاریخ برگزاری آزمون  1397/10/26 ( چهارشنبه ) می باشد.
4-بازه زمانی برگزاری آزمون برای کارشناسان ازساعت 15 الی  18 می باشد.
5- بازه زمانی برگزاری آزمون برای مدیران از ساعت 18:00الی 21:00 می باشد.
6-تعداد سوالات آزمون 30  سوال وحداکثر زمان پاسخگویی  30   دقیقه می باشد.
7-جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
8-هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.
9-آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
10-جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،
می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بهبودمدیریت آموزش شغلی برگزاری آزمون غیر حضوری « اسلام و مبانی مدیریت 2 » شناسنامه آموزشی گروه هدف منبع آزمون تاریخ برگزاری آزمون