برگزاری آزمون غیرحضوری «آشنایی با قوانین و مقررات قانون رسیدگی به تخلفات اداری»

۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۲۱۶۹۵ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیرحضوری «آشنایی با قوانین و مقررات قانون رسیدگی به تخلفات اداری»

باسمه‌تعالی

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیرحضوری «آشنایی با قوانین و مقررات قانون رسیدگی به تخلفات اداری» به میزان 6 ساعت قابل ثبت در شناسنامۀ آموزشی همکاران به‌صورت آزمون الکترونیکی از دوره‌های عمومی مصوب دانشگاه در سال 1400 جهت گروه هدف: کلیۀ همکاران دانشگاه و واحدهای تابعه به جز نیروهای شرکتی،
مقتضی است  مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد، مورد مطالعه قرار گیرد:
1- منبع آزمون تحت عنوان «آشنایی با قوانین و مقررات قانون رسیدگی به تخلفات اداری» به‌منظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی (کاربری افراد در سامانه – سوابق آموزشی – کتابخانۀ دیجیتالی) بارگذاری گردیده است.
2- تاریخ برگزاری آزمون 1400/10/11 (شنبه) می‌باشد.
3- بازۀ زمانی برگزاری آزمون از ساعت 13:50 الی 18:00 می‌باشد.
4- تعداد سؤالات آزمون 18 سؤال و حداکثر زمان پاسخگویی 15 دقیقه می‌باشد.
5- جهت شرکت در آزمون تاکیداً از مرورگر Chrome و یا Mozilla Firefox استفاده شود.
6- هر فرد صرفاً یک‌بار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می‌باشد.
7- آدرس سامانه http://prs.arakmu.ac.ir می‌باشد.
8- جهت ورود به برنامۀ آزمون، شناسه کاربری: شماره ملی فرد و گذرواژه: هرآنچه به‌عنوان رمز انتخاب گردیده است، می‌باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آشنایی با قوانین و مقررات قانون رسیدگی به تخلفات اداری دوره عمومی مصوب آزمون غیرحضوری