برگزاری آزمون غیرحضوری «مبانی دینی و علمی تکریم ارباب‌رجوع»

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۲۵۵۲ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیرحضوری «مبانی دینی و علمی تکریم ارباب‌رجوع»

باسمه‌تعالی

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیرحضوری «مبانی دینی و علمی تکریم ارباب‌رجوع» به میزان 12 ساعت قابل ثبت در شناسنامۀ آموزشی همکاران به‌صورت آزمون الکترونیکی از دوره‌های مشترک اداری (شغلی) مصوب دانشگاه در سال 1400 جهت گروه هدف: کلیه کارکنان دانشگاه به جز نیروهای قرارداد شرکتی، مقتضی است مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد، مورد مطالعه قرار گیرد:

1- منبع آزمون تحت عنوان «مبانی دینی و علمی تکریم ارباب‌رجوع» به‌منظور مطالعه در سامانۀ خدمات الکترونیکی (کاربری افراد در سامانه سوابق آموزشی کتابخانۀ دیجیتال من) بارگذاری گردیده است.

2- تاریخ برگزاری آزمون 1400/10/20 (دوشنبه) می‌باشد.

3- بازۀ زمانی برگزاری آزمون از ساعت 13:50 الی 18:00 می‌باشد.

4- تعداد سؤالات آزمون 30 سؤال و حداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می‌باشد.

5- جهت شرکت در آزمون تاکیداً از مرورگر Chrome و یا Mozilla Firefox استفاده شود.

6- هر فرد صرفاً یک‌بار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می‌باشد.

7- آدرس سامانه http://prs.arakmu.ac.ir می‌باشد.

8- جهت ورود به برنامۀ آزمون، شناسۀ کاربری: شمارۀ ملی فرد و گذرواژه: هرآنچه به‌عنوان رمز انتخاب گردیده است، می‌باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مبانی دینی و علمی تکریم ارباب‌رجوع دورۀ آموزشی شغلی مصوب آزمون الکترونیکی آزمون غیرحضوری برگزاری آزمون