برگزاری آزمون غیرحضوری «مدیریت زمان»

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۳۷۲۹ اطلاعیه
برگزاری آزمون غیرحضوری «مدیریت زمان»

باسمه‌تعالی

اطلاعیه

با عنایت به برگزاری آزمون غیرحضوری «مدیریت زمان» به میزان 15 ساعت قابل ثبت در شناسنامۀ آموزشی همکاران به‌صورت آزمون الکترونیکی از دوره‌های شغلی و بهبود مدیریت مصوب دانشگاه در سال 1400 جهت گروه هدف به‌شرح ذیل:

• گروه هدف اول (دورۀ آموزشی بهبود مدیریت مورخ 1400/11/19): مدیران ارشد، مدیران میانی، مدیران پایه
  • گروه هدف دوم (دورۀ آموزشی شغلی مورخ 1400/11/20): کارشناسان آموزش، دانشجویی و فرهنگی، تحقیقات، امور اداری، فنی و مهندسی (عمران)، کتابدار، انباردار، بازرسی، حراست، گزینش، کارگزینی، امور مالی و حسابداری، بودجه

مقتضی است مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد، مورد مطالعه قرار گیرد:

1- منبع آزمون تحت عنوان «مدیریت زمان» به‌منظور مطالعه در سامانۀ خدمات الکترونیکی (کاربری افراد در سامانه سوابق آموزشی کتابخانۀ دیجیتال من) بارگذاری گردیده است.

2- تاریخ و بازۀ زمانی برگزاری آزمون برای گروه هدف اول (مدیران) مورخ 1400/11/19 (سه‌شنبه): از ساعت 13:50 الی 18:00 و برای گروه هدف دوم (کارشناسان) مورخ 1400/11/20 از ساعت 13:50 لغایت 18:00 می‌باشد.

3- تعداد سؤالات آزمون 30 سؤال و حداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می‌باشد.

4- جهت شرکت در آزمون تاکیداً از مرورگر Chrome و یا Mozilla Firefox استفاده شود.

5- هر فرد صرفاً یک‌بار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می‌باشد.

6- آدرس سامانه http://prs.arakmu.ac.ir می‌باشد.

7- جهت ورود به برنامۀ آزمون، شناسۀ کاربری: شمارۀ ملی فرد و گذرواژه: هرآنچه به‌عنوان رمز انتخاب گردیده است، می‌باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مدیریت زمان دورۀ آموزشی بهبود مدیریت مصوب دانشگاه دورۀ آموزشی شغلی مصوب دانشگاه آزمون الکترونیکی آزمون غیرحضوری برگزاری آزمون شناسنامۀ آموزشی سامانۀ خدمات الکترونیکی دورۀ آموزشی دورۀ آموزشی مصوب