برگزاری دومین سری آزمون سراسری توجیهی بدو خدمت

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۷۷۱۰ اطلاعیه
برگزاری دومین سری آزمون سراسری توجیهی بدو خدمت

به گزارش وب‌دا مرکزی، مدیر توسعه سازمان وتحول اداری دانشگاه گفت: آزمون توجیهی بدو خدمت مربوط به کارکنان در روز جمعه و با حضور 56 نفر که 2 نفر غایب بودند، برگزار شد. وهب حبیب‌پور افزود: در سال‌های گذشته این آزمون به‌صورت دستی برگزار می‌شد، اما این آزمون برای نخست بار است که به شکل متمرکز در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد. وی تأکید کرد: کلیۀ کارکنان و کارمندان جدیدالورود، می‌بایست در این آزمون شرکت و نمرۀ قبولی را دریافت نمایند.

صدیقی نمایندۀ محترم وزارت بهداشت نیز که در این آزمون حضور داشت، گفت: این دومین آزمون است که به‌صورت کشوری و همزمان برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: توجیهی بدو خدمت آزمون توجیهی مدیر توسعه سازمان وتحول اداری وهب حبیب‌پور مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه جدیدالورود صدیقی دورۀ آموزشی توجیهی بدو خدمت آزمون غیر حضوری