پنجمین همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۲ کد : ۵۶۱۹ اطلاعیه
پنجمین همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری

باسمه تعالی

به منظور تبیین سیاست ها و برنامه های مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارتخانه و همچنین تقویت هماهنگی و انسجام بین واحد های صفی و ستادی ، پنجمین "همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری" دانشگاهها/دانشکدههای علوم پزشکی کشور و سازمان های وابسته با محوریت نظام انتخاب، انتصاب و توسعه مدیران، مسیر شغلی کارکنان، چرخه مدیریت بهبود بهره وری در بیمارستان ها و مدیریت دانش در تاریخ  13 و 14 شهریور ماه سال جاری در محل سالن کنفراس هوشمند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی ایران برگزار گردید.
ودرنمایشگاهی که به منظور تبادل تجربیات و آشنایی با ظرفیت ها و توانمندیهای دانشگاهها/دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته در محل همایش برپا گردید ،مدیریت توسعه سازمان  وتحول اداری دانشگاه نیزبا ارائه پوستر و...  درحوزه سیستمها وروشها در نمایشگاه مذکور مشارکت نمود.

کلید واژه ها: حوزه سیستمها وروشها پوستر نمایشگاه دانشگاهها/دانشکدههای علوم پزشکی کشور پنجمین "همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری" تبیین سیاست ها و برنامه های مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری