متن پیام تبریک دکتررضایی عارف به مناسبت روز ملی منابع انسانی

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸ کد : ۱۶۵۲۵ اخبار اصلی

بسمه تعالی

منابع انسانی؛ حیاتی ترین و ارزشمندترین منابع هر سازمان هستند و در صورت استفاده صحیح از توانمندی این منابع، می تواند ضعف های درونی و تهدیدهای برونی سازمان را به صورت بارز، رفع نموده و قوت های درونی و فرصت های برونی را به بهترین شکلی به خدمت گیرد .

.اینجانب ۲۵ فروردین ماه که به عنوان روز ملی منابع انسانی نامگذاری شده را به همکاران گرانقدر و پرتلاش در حوزه منابع انسانی دانشگاه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم تا با تلاش و تعامل همکاران شاغل در این حوزه دانشگاه، وواحد های تابعه  این فرمایش مقام عظمای ولایت حضرت آیت اله خامنه ای (مدظله العالی) " نیروی انسانی صالح، چابک و برخوردار از فکر و مدیریت صحیح در کنار ایستادگی، عزم راسخ، توکل به خدا و  امید به آینده، راهگشاترین عناصر در رساندن ایران اسلامی به جایگاه بزرگ تاریخی و متناسب با شان آن هستند" را تحقق بخشند.

کلید واژه ها: روز منابع انسانی تبریک