نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۰۱ دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۳ کد : ۱۶۷ اخبار اصلی
نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۰۱ دانشگاه علوم پزشکی اراک

بدینوسیله لیست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی مورخ 1396/10/1دانشگاه علوم پزشکی اراک پس از بررسی مدارک اولیه داوطلبان به شرح ذیل اعلام می گردد.
تذکرات مهم
داوطلبانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شدگان نهایی اعلام گردیده جهت انجام مراحل گزینش موظفند از تاریخ 1397/04/4لغایت 1397/04/11با در دست  داشتن (3 قطعه عکس 4*3 – اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه - اصل وتصویر کارت ملی –  اصل وتصویر آخرین مدرک تحصیلی – اصل وتصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت عمومی (ویژه آقایان ) وفرم تکمیل شده گزینش پیوست ( دقیق و بدون قلم خوردگی ) به دفتر هسته گزینش به آدرس ذیل مراجعه نمایند . لازم به ذکر است استخدام پیمانی منوط به تایید هسته گزینش دانشگاه می باشد.
داوطلبان پس از اعلام نتایج حداکثر تا 10 روز مهلت دارند اعتراض احتمالی خود را در خصوص بررسی مدارک ، اعمال سهمیه ها و امتیازات کتباً به کمیته آزمون دانشگاه ارائه نمایند
متقاضیان محترم که در زمان ثبت نام دانشجوی مقطع تحصیلی بالاتر از مقطع تحصیلی آگهی شده اعم از مرتبط یا غیر مرتبط با مدرک تحصیلی درج شده در شرایط احراز آگهی بوده اند ، حداکثر ظرف مدت 10 روز از تاریخ انتشار این آگهی به ارائه گواهی انصراف از تحصیل خود اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم ارائه گواهی و اثبات موضوع ادامه مراحل استخدام و جذب داوطلب حتی پس از صدور حکم کان لم یکن تلقی و متقاضیان حق هیچ گونه اعتراضی در این زمینه نخواهند داشت .
آدرس:اراک- خیابان شهید شیرودی – خیابان علم الهدی- جنب بیمارستان امیرکبیر – ساختمان ستاد دانشگاه طبقه دوم- راهروی سمت چپ- هسته گزینش دانشگاه