استفاده از سهمیه کرونا در آزمون استخدام پیمانی

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۸۰۸۹ اخبار اصلی
استفاده از سهمیه کرونا  در آزمون استخدام پیمانی

به اطلاع کلیه داوطلبین آزمون استخدام پیمانی که متقاضی استفاده از سهمیه امتیاز کرونا  می رساند

داوطلبانی که در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک در ایام کرونا مشغول بکار بوده  می بایست پس از دریافت فرم خام امتیاز بندی کرونا از طریق لینک زیر، مشخصات فردی خود را در فرم مذکور تکمیل، و آن را به مسئول مستقیم واحد خدمت خود ارائه دهند. و پس از تکمیل جدول فرم توسط مسئول مستقیم واحد محل خدمت و بررسی و تایید توسط بالاترین مقام آن واحد، می بایست فرم را ثبت دبیرخانه نمایند  و لازم به ذکر است واحدها می بایست تمامی فرمهای واحد مربوطه در قالب یک مکاتبه به منابع انسانی ستاد دانشگاه  ارجاع نمایند .

داوطلبینی که در سایر دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت ، فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی انستیتوپاستور ایران مورد تایید در ایام کرونا مشغول بکار بوده اند . می بایست فرم تکمیل شده امتیاز کرونا را که به تایید کمیته 5 نفره آن مرکز/موسسه رسیده را به صورت نامه رسمی به منابع دانشگاه ارسال نمایند

مهلت ارسال فرم امتیاز  کرونا توسط مرکز / موسسه حداکثر تا تاریخ 20/07/1402 می باشد .

بازه زمانی کرونا از تاریخ  01/12/1398 تا آخرین روز ثبت نام  02/07/1402 می باشد .

کلید واژه ها: سهمیه کرونا سوابق کرونا