اطلاعیه درخصوص داوطلبان تأیید شده مرحله اول بررسی مدارک رشته شغلی مددکار بهداشتی و درمانی آزمون استخدامی مورخ ۹۸/۰۸/۳۰ دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمان اراک

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۶ کد : ۷۴۷۷ اخبار اصلی

به اطلاع کلیه داوطلبان تأیید شده مرحله اول بررسی مدارک رشته شغلی مددکار بهداشتی و درمانی آزمون استخدامی مورخ 98/08/30 دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمان اراک می رساند مرحله مصاحبه آزمون فوق الذکر در روز شنبه مورخ 98/11/12مطابق جدول زمانبندی ذیل در محل دانشگاه علوم پزشکی زنجان به آدرس: زنجان- بلوار استاد دکتریوسف ثبوتی (جاده گاوازنگ)، بالاتر از مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی- مجموعه پردیس دانشگاه، دانشکده پزشکی برگزار خواهد گردید، لذا ضروری است داوطلبان واجد شرایط بابه همراه داشتن مدارک ذیل راس ساعت مقرر در محل مذکور حضور بهم رسانند.

• بدیهی است عدم مراجعه داوطلبان در زمان تعیین شده به منزله انصراف از ادامه روند آزمون تلقی می گردد و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
  • ساعت حضور اعلام شده بصورت تقریبی می باشد.

مدارک مورد نیاز:

1. یک قطعه عکس 4*3
  2. کارت شناسایی معتبر (کارت ملی- شناسنامه)
  3. مستندات مربوط به سوابق گذراندن دوره های آموزشی، مشارکت در پژوهش، تالیف و یا ترجمه کتاب (نظیر ارائه گواهی دوره های آموزشی مرتبط در حیطه مددکاری، پرینت صفحه اول مقالات چاپ شده در مجلات و کنفرانس های ملی و بین المللی، پرینت شناسنامه طرح های پژوهشی، پرینت جلد و شناسنامه کتاب چاپ شده و ...)
  4. تصویر مدارک تحصیلی مقطع کاردانی و کارشناسی جهت دارندگان مدارک تحصیلی ناپیوسته

نام دانشگاه

زمان مراجعه