ثبت نام بیمه مکمل درمان

ثبت نام بیمه مکمل درمان

با توجه به عقد قرارداد دانشگاه با شرکت سهامی بیمه رازی جهت پوشش بیمه ای مکمل درمان پرسنل  ،همکاران محترم می توانند از روز سه شنبه مورخ 16/ 7 / 98 با استفاده از موتور جستجوگر google chrome  به سامانه رفاهی دانشگاه به آدرس  refahi.arakmu.ac.ir مراجعه و با در نظر گرفتن شرایط ذیل نسبت به ثبت نام لغایت تاریخ 26 / 7/ 98 اقدام نمایند.بدیهی است امکان تمدید ثبت نام به هیچ وجه مقدور نمی باشد.

-همکاران مکلف به مطالعه اصل قرارداد که در سامانه رفاهی دانشگاه بارگذاری شده می باشند.

-در خصوص انتخاب نوع بیمه دقت لازم را داشته باشند.(طرح با دندانپزشکی با دارو و ویزیت برای هر نفر ماهیانه مبلغ1000000 ریال و طرح بدون دندانپزشکی  بدون ویزیت و دارو برای هر نفر ماهیانه مبلغ 500000 ریال)

-در صورت وجود هر گونه مغایرت در کسورات لازم است که همکاران در همان ماه اول نسبت به پیگیری آن اقدام نمایند.

-ثبت نام نفر اصلی الزامی می باشد.

- کلیه نفرات خانواده می بایست در یک طرح ثبت نام نمایند.

-از وارد کردن کدملی تکراری جدا اجتناب نمایید . امکان ویرایش وجود ندارد .

-امکان اضافه کردن اشخاص خارج از بازه زمانی تعریف شده به هیچ وجه وجود ندارد.پس در هنگام ثبت نام تصمیم مقتضی اتخاذ گردد.

-ثبت نام در صورتی نهایی می شود که سیستم کد رهگیری را به شما تحویل نماید.صرف ورود به سیستم و وارد کردن اسامی با مشخصات دلیل بر ثبت نام قطعی نمی باشد.

-پس از دریافت کد رهگیری امکان حذف و ویرایش ثبت نام وجود نخواهد داشت.

-ثبت نام به هیچ عنوان بصورت دستی انجام نمی شود.لازم است که همکاران محترم شخصا به سامانه رفاهی دانشگاه مراجعه و ثبت نام خود راتکمیل نمایند.

-مبلغی که بیمه تحت عنوان خسارت به همکاران پرداخت خواهد کرد بر اساس تعرفه های وزارت بهداشت خواهد بود.ضمنا کسورات فرانشیز در صورت عدم استفاده از بیمه پایه لحاظ خواهد شد.

-جدول تعهدات را دقیقا مطالعه نمایید.

-کلیه همکاران بجز افراد شرکتی و طرحی می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بیمه مکمل درمان بیمه تکمیلی شبکه بهداشت و درمان خنداب بیمارستان مهر خنداب