تغذیه و رژیم درمانی

تعداد بازدید:۳۵۰
  

نام و نام خانوادگی: 

رشته تحصیلی:

پست الکترونیک: 

تلفن مستقیم: 

شماره تماس داخلی: 

آدرس:

سوابق اجرایی

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

شرح وظایف

  • تنظیم برنامه های هفتگی، ماهیانه و فصلی برای تهیه غذا

  • برآورد روزانه مواد غذایی 

  • نظارت بر انبارش مواد غذایی

  • کنترل کیفیت مواد ورودی به آشپزخانه  

  • نظارت بر آماده سازی مواد غذایی و در نهایت طبخ 

  • تهیه وتدوین فرمولهای خاص غذایی برای بیماران

  • دستور تهیه مایع گاواژ ICU و بخش‌ها و نظارت بر آماده سازی و تقسیم آن 

  • تفکیک لیست ارسالی از بخش‌ها و محاسبه تعداد بیماران رژیمی با توجه 

  • به رژیم مربوطه و رژیم غذایی معمولی  بیماران بستری و نصب آمار در آشپزخانه

  • مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران بستری با توجه به درخواست پزشک مربوطه

  • پیشنهاد انجام آزمایشات لازم از موادغذایی خام و پخته و پیگیری نتایج آن از مسئول مربوطه

  • نظارت برفعالیت کارکنان تحت سرپرستی

  • تشکیل جلسات کمیته تغذیه بیمارستانی و بحث و تبادل نظر با اعضاء کمیته در خصوص چالش‌های موجود و استفاده از مهارت‌های حل مشکل

  • شرکت در دوره‌های آموزشی به منظور به روزکردن دانش و مهارت‌های مورد نیاز

  • بررسی میزان رضایتمندی افراد تحت پوشش خدمات تغذیه‌ای بیمارستان

  • آموزش تغذیه‌ای پرسنل تحت سرپرستی

  • آموزش تغذیه‌ای پرسنل بیمارستان جهت ارتقاء دانش تغذیه‌ای

  • ارائه گزارش از فعالیت‌ها و مشکلات به مدیریت بیمارستان

  • انجام سایر اموری که در حدود وظایف و مسئولیت‌های تعیین شده از جانب ما فوق ارجاع می‌گردد.

کلید واژه ها: تغذیه غذایی مواد غذایی رژیم بیماران نظارت مواد

آخرین ویرایش۰۶ اسفند ۱۴۰۱