تغذیه و رژیم درمانی
نام و نام خانوادگی:رشته تحصیلی: پست الکترونیک: تلفن مستقیم: شماره تماس داخلی: آدرس: |
سوابق اجرایی
شرح وظایف
-
تنظیم برنامه های هفتگی، ماهیانه و فصلی برای تهیه غذا
-
برآورد روزانه مواد غذایی
-
نظارت بر انبارش مواد غذایی
-
کنترل کیفیت مواد ورودی به آشپزخانه
-
نظارت بر آماده سازی مواد غذایی و در نهایت طبخ
-
تهیه وتدوین فرمولهای خاص غذایی برای بیماران
-
دستور تهیه مایع گاواژ ICU و بخشها و نظارت بر آماده سازی و تقسیم آن
-
تفکیک لیست ارسالی از بخشها و محاسبه تعداد بیماران رژیمی با توجه
-
به رژیم مربوطه و رژیم غذایی معمولی بیماران بستری و نصب آمار در آشپزخانه
-
مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران بستری با توجه به درخواست پزشک مربوطه
-
پیشنهاد انجام آزمایشات لازم از موادغذایی خام و پخته و پیگیری نتایج آن از مسئول مربوطه
-
نظارت برفعالیت کارکنان تحت سرپرستی
-
تشکیل جلسات کمیته تغذیه بیمارستانی و بحث و تبادل نظر با اعضاء کمیته در خصوص چالشهای موجود و استفاده از مهارتهای حل مشکل
-
شرکت در دورههای آموزشی به منظور به روزکردن دانش و مهارتهای مورد نیاز
-
بررسی میزان رضایتمندی افراد تحت پوشش خدمات تغذیهای بیمارستان
-
آموزش تغذیهای پرسنل تحت سرپرستی
-
آموزش تغذیهای پرسنل بیمارستان جهت ارتقاء دانش تغذیهای
-
ارائه گزارش از فعالیتها و مشکلات به مدیریت بیمارستان
-
انجام سایر اموری که در حدود وظایف و مسئولیتهای تعیین شده از جانب ما فوق ارجاع میگردد.