قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دستیاری سال ۹۹

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در اداره حقوقی
۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۲۵۵۵ اخبار اصلی
بسیار مهم ***مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در اداره حقوقی

به اطلاع می رساند برابر بخشنامه های ابلاغی از وزارت متبوع در خصوص  تعهد محضری دستیاران ،ثبت نام دستیاران در دانشگاه پس از اعلام اسامی از طرف وزارت متبوع صرفابا ارائه اصل سند تعهد محضری به دفتر حقوقی دانشگاه و ارائه تصویر برابر با اصل سند تعهد محضری وتایید شده با مهر اداره حقوقی دانشگاه به اداره دستیاری دانشگاه هامکان پذیرمی باشد ضمنا در خصوص سایر مدارک ثبت نامی دستیاران با توجه به الزام ارائه  این مدارک در زمان ثبت نام حضوری ,معرفی دستیاران به دانشکده جهت شروع به دوره منوط به کامل بودن مدارک ثبت نامی خواهد بود.اضافه می نماید در خصوص دستیارانی که مستخدم ارگانی  می باشند در صورت عدم ارائه موافقت نامه ارگان به صورت ماموریت آموزشی در بدو ثبت نام این دسته از پذیرفته شدگان ملزم به تودیع سند تعهد محضری به نفع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خواهند بود ودر صورت اخذ موافقت ماموریت آموزشی پس از ثبت نام وشروع به دوره در دانشگاه شخص دستیار ملزم به پیگیری و ارائه مجوز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر امکان تبدیل سند تعهد عام نامبرده به خاص خواهد بود در غیر اینصورت سند تعهد محضری ملاک عمل همان سند تعهد محضری عام تودیع شده در بدو ثبت نام خواهد بود و دانشگاه هیچگونه تعهد ومسوولیتی در قبال تبدیل سند تعهد محضری پذیرفته شدهنخواهد داشت.ضمنا در خصوص سند تعهد محضری  پذیرفته شدگان آزمون دستیاری با سهمیه مناطق محروم نامبردگان ملزم به تودیع سند تعهد محضری  با رعایت مقررات مربوط به نفع دانشگاه علوم پزشکی یا استان مورد تعهد خواهند بود..

مدارک مورد نیاز :

1. کپی کارت ملی و شناسنامه دانسجو

2. کپی کارت ملی و شناسنامه ضامنین

3. کپی برابر اصل حکم کارگزینی ضامنین

4. کپی برابر اصل فیش حقوقی ضامنین

مهم : ضامنین حتما به تعداد 2 نفر و حتما در دفتر اسناد رسمی جهت امضای ذیل سند حضور داشته باشند

مهم : ضامنین متعهد بایستی کارمند رسمی یکی از دستگاه های دولتی باشند

مهم : ضامنین بازنشسته به هیچ وجه پذیرفته نمی شوند .

مهم : اگر چنانچه در شهر دیگری اقدام به اخذ سند تعهد محضری می نمایید ، حضور نماینده حقوقی دانشگاه علوم پزشکی شهر اقامت خود را جهت امضا سند در دفترخانه حاضر نمایید .

کلید واژه ها: آزمون دستیاری اطلاعیه اطلاعیه مهم آزمون دستیاری 99 99