برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه بصورت مجازی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی اراک

به استحضار می رساند، با توجه به شرایط کنونی کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا و دستور مقام عالی وزارت مبنی بر تجدید نظر در برگزاری جلسات و اجتماعات در محیط و اماکن عمومی، دانشکده بهداشت اقدام به برگزاری جلسات دفاع پایان نامه بصورت مجازی نمود. برگزاری جلسات مجازی دفاع از پایان نامه که برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی اراک توسط این دانشکده برگزار شد تحت نرم افزار Adobe Connect  ارائه و در محل سایت دانشکده بهداشت و با همکاری واحد زیرساخت دانشگاه برگزار شد. در این وبینار دانشجویان در منزل، در حضور اساتید مشاور و داوران به دفاع از پایان نامه خود پرداختند. با توجه به اینکه این اولین جلسه مجازی دفاع از پایان نامه بود به تبع مشکلات و کمبودهایی را داشت که امیدواریم با همت مسوولین محترم و خرید تجهیزات مورد نیاز شاهد پیشرفت چشمگیری در بالا بردن سطح کیفی چنین جلساتی باشیم. در پایان برخود واجب می دانم از زحمات و پیگیری های کارشناس محترم فناوری دانشکده بهداشت سرکارخانم مهندس مارال اسدی  که در برپایی منظم وموفق این جلسه تلاش نمودند و واحد زیرساخت این مدیریت  بخصوص آقای مهندس رضایی کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم. ضمنا" عکس های برگزاری این وبینار تقدیم می گردد.

مهندس عظیمی
مدیر آمار و فناوری دانشگاه