بررسی مشکلات دسترسی به پکس گروه جراحی مغز و اعصاب در مرکز درمانی آموزشی ولیعصر (عج)

بررسی مشکلات دسترسی به پکس گروه جراحی مغز و اعصاب در مرکز درمانی آموزشی  ولیعصر (عج)

با توجه به حضور مسئول ادمین پکس دانشگاه در مرکز درمانی آموزش درمانی ولیعصر (عج) (در تاریخهای 2 و 3و 10 تیرماه ) و هماهنگی با رزیدنت جراحی اعصاب (آقای دکتر رضورانی و حمزه ای ) و مسئول گروه نروسرجری (جناب آقای دکتر محمدی) و جناب آقای دکتر دالوندی مشخص شده عمده مشکل در تاخیر در باز کردن تصاویر در دی و دی درایوهای درمانگاه می باشد ( که در بعضی از موارد این مشکل ایجاد می گردد ) و همینطور لینک دسترسی دیویژن درمانگاه و بخش جراحی مغز و اعصاب  به تصاویر بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) می باشد . با عنایت به این موضوع و هماهنگی با مسئول محترم درمانگاه (آقای فراهانی) کل کامپیوتری های موجود در اتاقهای درمانگاه بررسی شد و در حال حاضر تمامی دیوژن روی کامیپوترهای موجود در اتاقهای ویزیت درمانگاه ضمن دسترسی به تصاویر خود ولیعصر دسترسی به تصاویر بیمارستان امیرالمومنین نیز دارد و همینطور لینک دسترسی به پکس یکپارچه شش بیمارستان نیز فعال می باشد و کل دی و دی درایور ها تست شد که نهایتا دی ودی درایو اتاق ویزیت بیماران جراحی اعصاب توسط مسئول محترم ای تی بیمارستان (آقای مهندس رجبی) تعویض گردید . با توجه به پیگیری تدارکات بیمارستان کولر اتاق سرو نصب و فعال گردیده است .در ضمن آموزش لازم در خصوص دسترسی به تصاویر کل بیمارستان از طریق پکس تحت وب جهت آقای دکتر محمدی و آقای دکتر رضورانی داده شده است . لازم بذکر است کلیه اقدامات فوق نیز در بخش جراحی  مغز و اعصاب انجام گردیده است . در ضمن اعلام شده در صورت هر گونه مشکل موارد به اطلاع مسئول ادمین پکس دانشگاه رسانده شود.

کلید واژه ها: سیستم پکس بیمارستان ولیعصر جراحی اعصاب نروسرجری مغز و اعصاب