برگزاری ویدئو کنفرانس مدیران آمار و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با ریاست جدید مرکز آمار و فناوری وزارت بهداشت

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۰۹۱۷ اخبار

امروز 19 / 5 / 1399 از ساعت 8 صبح لغایت 10 جلسه ویدئو کنفرانس مدیران آمار و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با ریاست جدید مرکز آمار و فناوری وزارت بهداشت برگزارگردید.دراین جلسه جناب آقای دکتر فقیه بعنوان ریاست جدید مرکز ابتدا طی سخنانی به اهمیت جایگاه مدیریت آمار و فناوری پرداخته و ضمن معرفی همکاران جدید خود به اهم برنامه های وزارت بهداشت درخصوص ارتقاء وضعیت فناوری در وزارتخانه و دانشگاهها پرداختند و سپس با اختصاص وقت به مدیران دانشگاهها مسائل ومشکلات این حوزه را از زبان مدیران یادداشت کرده و باتوجه به کمبود وقت درساعت 10 صبح مقررشد ادامه جلسه در اولین فرصت برگزار و پس از استماع سخنان سایر عزیزان دریک جمع بندی به درخواستهای مدیران پاسخ داده شود .این جلسه درساعت 10 به پایان رسید.لازم به ذکر است در این جلسه مدیر آمار و فناوری دانشگاه آقای مهندس عظیمی پس از تبریک انتصاب جناب اقای دکتر فقیه مشکلات ومسائل این حوزه را در زمینه زیرساخت، نرم افزار، HIS و کمبود نیروی انسانی ومزایای کارشناسان فناوری چه در زمینه حق فنی و حق آنکالی و مجوز استخدام و کمبود اعتبار و..... بصورت مبسوط طی 10 دقیقه بیان داشتند.

کلید واژه ها: ویدئو کنفرانس آمار و فناوری اطلاعات دکتر فقیه