نشست صمیمی مدیروکارشناسان آماربا ریاست محترم دانشگاه

نشست صمیمی مدیروکارشناسان آماربا ریاست محترم دانشگاه

به مناسبت یکم آبان ماه روز ملی آمار و برنامه ریزی صبح چهارشنبه 30 / 7 / 1399 ازساعت 8.30  آقای مهندس عظیمی به اتفاق کارشناسان حوزه آمار در نشست صمیمی با ریاست محترم دانشگاه شرکت کردند .در این نشست ابتدا ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک روز آمار به حاضرین در خصوص اهمیت آمار و برنامه ریزی مطالبی را بیان فرموده و ضمن ارائه راهکار در جهت استفاده حداکثری از ظرفیت این حوزه تاکید نموده و خواستار تقویت جایگاه آمار در نحوه انتشار آمار و بروزرسانی آما شدند .در ادامه آقای مهندس عظیمی مدیر آمار و فناوری اطلاعات ضمن تبریک روز آمار و تشکر از ریاست محترم دانشگاه به مناسبت بیانات ارزشمند درخصوص روز آمار خواستار توجه بیشتر به این حوزه و جایگاه آن شدند و در خصوص نحوه جمع آوری آمار و تهیه سالنامه آماری مطالبی بیان داشتند سپس در ادامه کارشناسان محترم به بیان دیدگاهها و مشکلات حوزه آمار پرداختند .این جلسه در ساعت 9.30 پایان یافت .

کلید واژه ها: روز آمار