برگزاری جلسه با مدیرعامل محترم مخابرات

نویسنده خبر: سجاد مویدی
در تاریخ ۱۷ / ۹ / ۱۳۹۹ جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی با شرکت مخابرات استان در محل حوزه مدیرعامل مخابرات برگزار شد.
برگزاری جلسه با مدیرعامل محترم مخابرات

در این جلسه که با حضور ریاست محترم دانشگاه ، مدیر عامل محترم شرکت مخابرات و مدیر آمار و فناوری و کارشناس گروه زیر ساخت و کارشناسان مخابرات برگزار شد در ابتدا جناب آقای دکتر جمالیان با تشکر از شرکت مخابرات در زمینه واگذاری به موقع خط E1 جهت اطلاع رسانی و مشاوره کرونا به دانشگاه از مدیرعامل مخابرات تقدیر و به همین مناسبت لوح تقدیر به ایشان اهدا شد.
در ادامه آقای مهندس عظیمی مدیر آمار و فناوری به موضوع نیاز و الزام زیرساخت فیبر نوری در مراکز تابعه استان در جهت برقراری ارتباط امن وپایدار پرداخته و از مدیرعامل مخابرات در این زمینه مساعدت خواستند در ادامه با مذاکرات کارشناسی مقرر شد تمهیدات لازم از سوی مخابرات در زمینه این مهم اندیشیده و کارشناسی لازم مجددا صورت گیرد و انشاالله در آینده نزدیک شاهد برقراری ارتباط فیبر در تمام مراکز درمانی استان باشیم .
این جلسه در ساعت 12 به پایان رسید.

سجاد مویدی

نویسنده خبر