برگزاری جلسه آموزشی برای مسئولین محترم درآمد، اسناد پزشکی و مسئولین HIS بیمارستان ها

نویسنده خبر: سمانه خلج مهرآبادی

با هماهنگی بعمل آمده با شرکت رایاوران توسعه ، مبنی بر ارائه آموزش مجدد برای مسئولین محترم درآمد، اسناد پزشکی و مسئولین HIS بیمارستان ها ، جلسه آموزشی مورخ 8/10/1399 با حضور نمایده شرکت رایاوران توسعه ، جناب آقای مهندس قهرمانی و با حضور مسئولین فناوری اطلاعات ، درآمد و اسناد پزشکی،  کلیه مراکز اراک و شهرستانهای تابعه ، درسالن جلسات دانشگاه طبقه پنجم( با رعایت کلیه دستورالعمل بهداشتی پیشگیری از کرونا ) در دو گروه به منظور جلوگیری از ازدحام ، برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای جیریایی مدیر منابع مالی و حسابداری دانشگاه و جناب آقای فراهانی سرپرست اداره درآمد دانشگاه ، نکاتی را به همکاران متذکر گردیدند. سپس جناب آقای مهندس قهرمانی به آموزش تعاریف پایه نرم افزار HIS پرداخته و موارد مهمی در خصوص گزارشگری های مالی عنوان نمودند و پس از آن جلسه بصورت پرسش و پاسخ  ادامه یافت. این جلسه که بیش از 5 ساعت بطول انجامید در ساعت 2:30 عصر به پایان رسید.

سمانه خلج مهرآبادی

نویسنده خبر