تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو

۰۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۶۱۱۰ اخبار
به مناسبت فرا رسیدن سال نو مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی پیامی سال جدید را به همکاران محترم بخصوص کارشناسان محترم آمار و فناوری اطلاعات تبریک گفتند متن پیام بدین شرح است :
تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو

بنام خدا

با سلام خدمت همکاران گرامی بخصوص همکاران محترم آمار و فناوری اطلاعات در ستاد و کلیه مراکز تابعه در سطح استان
فرا رسیدن سال جدید را خدمت خدمت جنابعالی و خانواده محترم تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال سربلندی ، سلامتی و حسن عاقبت برای یکایک شما عزیزان از درگاه احدیت خواهانم ،درسال گذشته با همت و تلاش شما عزیزان توفیقات خوبی در این حوزه حاصل شد که بدون شک با مشکلات عدیده کمبودهای انسانی و مالی بدون تلاش شما عزیزان میسر نمی شد توفیقاتی مانند گسترش نوبت دهی یکپارچه و تحت وب در سراسر استان ، یکپارچه سازی سیستم های خدمات بیمارستانی در مراکز درمانی شهرستانهای تابعه ، راه اندازی سامانه 3839 اطلاعات کرونا ،تجهیز مراکز متعدد به تجهیزات سخت افزاری بروز و افزایش پهنای باند مراکز ، راه اندازی شبکه اختصاصی دانشگاه ، ارتقاء زیرساخت های ستاد از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ، برگزاری آزمونهای آنلاین جهت دانشجویان با موفقیت ، برگزاری بیش از 3000 وبینار ، گسترش خدمات الکترونیک نظیر راه اندازی درخواست و خروج از انبار و تسویه حساب دانشجویی و فرم الکترونیکی تشویق نامه ، و گسترش خدمات پکس و افزایش قابلیت های آن نظیر درج ریپورت آنلاین و استفاده بهینه از سامانه تحت وب پکس ، گسترش خدمات پورتال ، و جمع آوری اطلاعات آماری و انتشار سالنامه آماری.........که تنها گوشه ای از تلاش شما عزیزان می باشد امیدواریم در سال جدید این روند روبه رشد ادامه یابد .درپایان بار دیگر موفقیت همگان را در مسئولیت محوله از درگاه احدیت خواهانم .

محسن عظیمی

مدیر آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه