افتتاحیه آنلاین ۶ مرکز درمانی

افتتاحیه آنلاین ۶ مرکز درمانی

به مناسبت افتتاح چندین مرکز درمانی با حضور وزیر محترم بهداشت و مقامات استان برای اولین بار در سطح استان با همکاری بسیار خوب و خالصانه همکاران محترم فناوری 6 نقطه در مراکز درمانی سطح شهر با سالن الغدیر استانداری ارتباط زنده برقرار کردند .این مهم اولین بار در سطح استان با همت کارشناسان فناوری مراکز و همکاران فناوری مدیریت آمار و فناوری برگزار شد.
در این مراسم که بصورت غیر منتظره و تنها از 24 ساعت قبل مقدمات، برگزار گردید بدون هیچگونه تاخیر و قطعی مراسم برگزار شد و وزیر محترم پس از ارتباط با مراکز و شنیدن سخنان ایشان بصورت آنلاین مراکز افتتاح شد. اینجانب جا دارد از تمام عزیزان کارشناس فناوری در مراکز امیرالمومنین ، امیرکبیر ، طالقانی ، کلینیک ویژه و همکاری خوب همکاران فناوری در ستاد دانشگاه که در این امر نهایت تلاش و کوشش خود را انجام داده و به حق توانمندی فناوری دانشگاه را در برگزاری این مهم در این ابعاد در کمترین زمان با بهترین کیفیت انجام داده اند تشکر و قدردانی نمایم.

محسن عظیمی مدیر آمار و فناوری اطلاعات

کلید واژه ها: افتتاحیه مراکز درمانی