آشنایی با ترفندهای پرکاربرد فتوشاپ

تهیه کننده خبر: الهام طالبی
آشنایی با ترفندهای پرکاربرد فتوشاپ

1- تغییر سایز، چرخاندن، وارونه کردن و خم کردن تصویر

نرم افزار فتوشاپ را باز کنید. بعد روی منوی Edit کلیک کنید > Transform > و از اینجا هر تغییری که دوست دارید روی عکس انجام دهید انتخاب کنید. اما می توانید از یک راه خیلی راحت تر هم استفاده کنید. دکمه های کنترل و تی (Ctrl+T) را همزمان فشار دهید. یک باکس دور عکس پدیدار می شود. اندازه عکس را تغییر دهید. حالا Shift+Alt را نگه دارید و تغییر دهید. حالا Shift را نگه دارید و تغییر دهید. برای چرخاندن عکس نشانگر موس را به گوشه عکس ببرید و وقتی شکل آن عوض شد، عکس را بچرخانید. اگر می خواهید تصویر را میرور کنید یا وارونه، بعد از زدن کنترل+تی، روی تصویر کلیک راست کنید و flip را انتخاب کنید. وقتی کارتان تمام شد، دکمه Enter را بزنید. اگر می خواهید در تصویرتان اعواج ایجاد کنید یا تصویر را خم کنید، بعد از زدن کنترل تی، دکمه کنترل را پایین نگه داشته و همزمان کلیک موس را هم پایین نگه دارید و موس را حرکت دهید. به همین راحتی.

منبع:sariasan.com

الهام طالبی