کاربرد اینترنت اشیا در بیمارستان

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۸۹۹۴ اخبار
تعداد بازدید:۵۰۵
تهیه کننده خبر: محمدرضا عرب
امروزه اینترنت اشیا در بیمارستان‌ها سبب افزایش رفاه حال بیماران و همچنین کادر بیمارستانی شده است. به عنوان مثال برخی از بیمارستان‌ها، مجهز به تخت‌های هوشمند هستند. این تخت‌ها قادر هستند تشخیص دهند که در چه زمانی بیمار می‌خواهد از روی تخت بلند شود یا در چه زمانی تخت اشغال است. به علاوه بدون کمک پرستاران، این تخت‌ها قادر هستند، فشار مناسب را تنظیم کنند.
کاربرد اینترنت اشیا در بیمارستان

حضور دیجیتالی پزشک با استفاده از اینترنت اشیا (تله مدیسین)
در بسیاری از اوقات پیش می‌آید که پزشک به مرخصی رفته و به هر دلیل نمی‌تواند در یک موقعیت حساس که حضور پزشک الزامی است، به بیمارستان مراجعه کند. در این هنگام با استفاده از اینترنت اشیا، پزشک می‌تواند به راحتی از راه دور وضعیت بیمار خود را بررسی کرده و دستورات لازم مراقبتی بیمار را، به سایر همکاران خود در بیمارستان ارائه دهد. همچنین در مناطق محروم، بسیاری از داوطلبان پزشکی قادر نیستند به صورت حضوری در کلاس‌ها و دوره‌های آموزش پزشکی در بیمارستان‌های بزرگ شرکت کنند. در این هنگام با استفاده از ابزارهای ارتباطی اینترنت اشیا، امکان برگزاری دوره‌های آموزشی پزشکی از راه دور برای داوطلبان فراهم خواهد شد.
کاهش خطرات سلامتی بیماران با استفاده از اینترنت اشیا
در برخی از بیماران بستری در بیمارستان‌ها، شرایط به گونه‌ای است که باید به صورت مرتب و در فاصله‌های زمانی کوتاه، علائم حیاتی بیماران کنترل و بررسی شود. در این هنگام می‌توان از سنسورهای اینترنت اشیا استفاده کرد و در پرونده الکترونیکی بیمار ثبت کرد. این سنسورها به صورت مرتب و در فاصله زمانی تعیین شده، علائم حیاتی بیمار را بررسی کرده و اطلاعات لازم را برای پزشک می‌فرستند؛ به این طریق کمک بسیار بزرگی به افزایش سرعت رسیدگی به بیماران بدحال خواهد شد. همچنین ورزشکارانی که به دلیل ماهیت رشته ورزشی خود، لازم است که به صورت مداوم اطلاعات سلامتی خود را بررسی کنند، می‌توانند با استفاده از این سنسورها، در فواصل زمانی کوتاه از وضعیت سلامتی خود مطلع شوند.
https://iranbmemag.com

محمدرضا عرب

تهیه کننده خبر

کلیدواژه‌ها: اینترنت اشیاء تله مدیسین


نظر شما :