آمار، پایه و اساس همه چیز است

سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: آمار واقعی و صحیح می تواند کار مدیران میانی و تصمیم گیران را در تصمیم گیری و برنامه ریزی راحت تر کند.
آمار، پایه و اساس همه چیز است

به گزارش وب دا مرکزی، مجید ربیعی مطمئن در جلسه ای که به مناسبت روز آمار و با حضور کارشناسان واحد آمار مراکز درمانی و شهرستان های تابعه در سالن جلسات ستاد دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: اساسی ترین شاخص مدیریت و برنامه ریزی بهره گیری مفید از داده های آماری است.

وی افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی در هر جامعه بدون اتکا به داشتن آمارهای صحیح، پیشرفت و توسعه در هر جامعه غیرممکن است.

وی تاکید کرد: ارائه آمارهای دقیق و صحیح تنها از اعتماد دوسویه مردم و مسئولین به یکدیگر حاصل می گردد.

ربیعی در ادامه ضمن تبریک این روز به همکاران حوزه سلامت خاطرنشان کرد: امیدوارم با تلاش مضاعف و توان دو چندان آمارهای دقیق و صحیح را جهت بالا بردن کیفیت خدمات، بهره وری بالاتر و تصمیم گیری های بهینه در اختیار مدیران دانشگاه قرار بگیرد.

گفتنی است در پایان حاضرین در جلسه هر یک به بیان مشکلات حوزه فعالیت خود پرداختند.

کلید واژه ها: روز آمار حوزه سلامت