نرم افزار جامع پورتال PACS و HIS بیمارستان و کلینیک

۱۰ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۶ کد : ۳۵۴۴۸ اخبار
تهیه کننده خبر: محمدرضا عرب
نرم افزار جامع ساخت ، طراحی و مدیریت پورتال بیمارستان و کلینیک ، سامانه ای کامل برای ساخت و طراحی پورتال ها ، سیستم های شبکه ای سازمانی و سیستم های تحت وب و وب سایت های بیمارستان ، کلینیک ، رادیولوژی ، داروخانه ، داروسازی ، مراکز علمی ، مراکز تجهیزات پزشکی ، مراکز بهداشتی درمانی ، مراکز دارویی ، آزمایشگاه ها ، مطب ‌ها و مراکز آزمایشگاهی و پورتال های جامع سازمانهای بهداشتی درمانی ( بیمارستان و کلینیک) و موسسه های دولتی و خصوصی بهداشتی درمانی به صورت شبکه گسترده سازمانی و همچنین تحت وب می باشد.
نرم افزار جامع پورتال PACS و HIS بیمارستان و کلینیک

نرم افزار طراحی پورتال بیمارستان ، کلینیک و مراکز بهداشتی درمانی ، دارای ساختار پویا و داینامیک و سیستم های داخلی نظیر سیستم ارتباطی و بایگانی تصاویر (PACS پکس) ، سیستم الکترونیکی ثبت مدارک پزشکی (EMR) ، و سیستم جامع مدیریت اطلاعات بیمارستانی و سیستم جامع اتوماسیون بیمارستان و کلینیک (HIS) می باشد. ( قابل راه اندازی بصورتهای شبکه سازمانی اینترانت و شبکه تحت وب اینترنتی)
 - طراحی و ساخت پورتال ها و سایت ها و سیستم های جامع بیمارستان و کلینیک
- طراحی و پیاده سازی سیستم های جامع بیمارستانی (HIS , PACS)
- طراحی سیستم های جامع بیمارستانی (HIS , PACS) تحت وب (اینترنت) و تحت شبکه (اینترانت)
- ساخت و پیاده سازی پورتال ( پرتال ) و سیستم های جامع اطلاعاتی بیمارستان (HIS - H.I.S)
- طراحی و پیاده سازی پورتال و سیستم جامع پکس بیمارستانی و سازمانی ( PACS )
- طراحی سیستم جامع اتوماسیون بیمارستانی (HIS) و سیستم الکترونیکی ثبت مدارک پزشکی (EMR)
- طراحی پورتال ها و وب سایت های رادیولوژی ، داروخانه ، داروسازی و مراکز دارویی
- طراحی پورتال ( پرتال ) و وب سایت مراکز بهداشتی درمانی ، مراکز علمی ، مراکز تجهیزات و خدمات پزشکی
- ساخت و طراحی پورتال ( پرتال ) و وب سایت آزمایشگاه ها ، مطب ‌ها و مراکز آزمایشگاهی
- طراحی و ساخت پورتال و وب سایت مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان های دولتی و خصوصی
- ساخت و طراحی پورتال و سیستم های مراکز سونوگرافی ، رادیوگرافی ، آنژیوگرافی و پزشکی
امکانات سیستم:
نرم افزار جامع پورتال بیمارستان ، کلینیک و مراکز بهداشتی ، دارای ماژول ها و سیستم های کارامد و متنوعی می باشد. این امکانات تولید و مدیریت یک پورتال یکپارچه تحت شبکه های مختلف اینترانتی (شبکه سازمانی) و اینترنتی (شبکه تحت وب Web-based) یا وب سایت ها و سیستم های جامع اتوماسیون و مدیریت بیمارستان ها ، مراکز و موسسات بزرگ بهداشتی درمانی را محقق می نماید.
امکانات و ماژول های نرم افزار جامع پورتال بیمارستان ، کلینیک و مراکز بهداشتی درمانی بشرح زیر است:
1- سیستم جامع اتوماسیون بیمارستان و مدیریت اطلاعات مراکز بیمارستان و کلینیک (HIS)
یکی از پیشرفته ترین امکانات پورتال بیمارستان و کلینیک ، سیستم جامع و یکپارچه اتوماسیون سازمانی پورتال بیمارستان و مراکز بهداشتی یا به تعبیری دیگر سیستم جامع مدیریت اطلاعات بیمارستان ، کلینیک و مراکز بهداشتی (Hospital Information System - HIS) می باشد.
2- سیستم جامع ارتباطی و بایگانی پیشرفته تصاویر (PACS)
سیستم پیشرفته ارتباطی و بایگانی تصاویر (Picture Archiving and Communication System - PACS) سیستمی جامع جهت ارتباط جامع پرسنل ، پزشکان و بیماران و انتقال ، ذخیره ، بایگانی و مدیریت تصاویر پزشکی می باشد. این سیستم قابلیت راه اندازی در شبکه های مختلف سازمانی (LAN) و تحت وب (Web-based , Internet) را دارد. بنابراین بدون هیچ محدودیت مکانی بوده و از تمام نقاط قابل دسترس می باشد.
3- سیستم الکترونیکی جامع و یکپارچه ثبت مدارک پزشکی و مدارک بیماران (EMR)
● کلیه امکانات مدیریتی پرونده هیا بیماران و پزشکان و دیگر بخش ها تحت شبکه های مختلف ، شبکه داخلی اینترانت (Intranet ,LAN) و تحت وب (Web-based ,Internet)
منبع: https://iranwebservice.blog.ir/tag

محمدرضا عرب