برگزاری دوره آموزشی فناوری اطلاعات - آشنایی با سامانه های مدیریت اطلاعات سلامت (HIS)

تهیه کننده خبر: علی ربیعی

دوره آموزشی “آشنایی با سامانه های مدیریت اطلاعات سلامت (HIS)” ، به مدت 20 ساعت برای گروه هدف کارکنان فناوری اطلاعات مستقر در مراکز تابعه دانشگاه به صورت وبینار برگزار می شود. زمان برگزاری دوره مربوطه روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 12 الی 13 به صورت وبینار به آدرس vc.arakmu.ac.ir/it برگزار می شود و شروع دوره مذکور از تاریخ 1402/9/20می باشد. لازم به ذکر است. با توجه به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی یکی از ملزومات کارشناسان فناوری اطلاعات داشتن تخصص در راهبری HIS بیمارستانی میباشد، شرکت در این دوره برای کلیه کارشناسان فناوری اطلاعات الزامی می باشد.

علی ربیعی

تهیه کننده خبر