راه اندازی سامانه تحت وب مشاهده تصاویر پزشکی

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۱ کد : ۴۴۵۰ اخبار اخبار اسلایدی
راه اندازی سامانه تحت وب مشاهده تصاویر پزشکی

با تلاش و همکاری خوب و موثر کارشناس مسئول و ادمین سامانه پکس (آقای مهندس عرب) و همکاران گروه زیرساخت در این مدیریت  و کارشناسان فناوری اطلاعات در مراکز درمانی اراک سامانه مشاهده تصاویر پزشکی بنام sky web در دانشگاه علوم پزشکی اراک راه اندازی و به بهره برداری رسید.
از مزایای این سامانه تحت وب بودن و امکان رویت تصاویر گرفته شده متصل به سامانه پکس از بیشتر دستگاههای تصویربرداری مراکز درمانی در شهر اراک و بیمارستان امام خمینی محلات می باشد و این مشاهده بدون نیاز به استفاده از اجرا و نصب برنامه خاص در سیستم کامپیوتری و گوشی همراه می باشد و کاربران مجاز (اساتید،دانشجویان رشته های تخصص و عمومی پزشکی و....) قادر به مشاهده تصاویر در هر کجا و هر زمان می باشند. نشانی اینترنتی سامانهhttps:// pacs.arakmu.ac.ir می باشد. این سامانه با هدف دسترسی راحت تر و سریعتر و صرفه جویی در هزینه و خدمت رسانی به ارباب رجوع مراکز درمانی می باشد. امید است در آینده نزدیک با همکاری و مساعدت مسئولین محترم دانشگاه تمامی دستگاههای تصویربرداری پزشکی به این سامانه متصل شده و گام ارزشمندی در راستای ایحاد پرونده الکترونیک برداریم .

کلید واژه ها: سامانه پکس تصویربرداری پزشکی پرونده الکترونیک سلامت