راه اندازی سامانه نوبت دهی متمرکز

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۶ کد : ۴۴۵۱ اخبار اخبار اسلایدی
راه اندازی سامانه نوبت دهی متمرکز

با تلاش و همت کارشناسان فناوری اطلاعات در مراکز درمانی وابسته به دانشگاه در شهر اراک و کارشناس مسئول سیستم های بیمارستانی، کارشناس مسئول پورتال و کارشناسان گروه زیرساخت در این مدیریت و حمایتهای موثر معاونت محترم درمان و همکاران محترم در این معاونت سامانه نوبت دهی متمرکز در این مراکز راه اندازی و مراحل پایانی استقرار را می گذراند . از مزایای این سامانه یکپارچگی و امکان رصد پزشکان در تمام مراکز درمانی جهت اخذ نوبت و همچنین پیگیری یک تخصص خاص و پزشکان شاغل در این تخصص جهت اخذ نوبت و نوبت گیری برحسب بیمارستان از 4 روش مراجعه به سایت دانشگاه و بازکردن منوی نوبت دهی در صفحه اصلی دوم استفاده از سرشماره 33890 با امکان تماس همزمان بیش از 60 تماس همزمان سوم اپلیکیشن موبایل که در صفحه اصلی نوبت دهی درج شده و چهارم کد USSD به شماره #33890*6655* می باشد. این سامانه در دو فاز اول در اراک و سپس در شهرستانهای تابعه راه اندازی می گردد. امید است این خدمت در راستای تکریم ارباب رجوع و کمک به هموطنان در تسهیل در مراجعات به مراکز درمانی موثر واقع شود.

کلید واژه ها: نوبت دهی اپلیکیشن موبایل بیمارستان کلینیک