راه اندازی شبکه گسترده دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۶ کد : ۶۱۹۴ اخبار
راه اندازی شبکه گسترده دانشگاه علوم پزشکی اراک

امروزه با گشترش فناوری در بحث بهداشت و درمان و افزایش روز افزون سامانه ها و نرم افزارهای مرتبط با درمان و آموزش پزشکی و نیز اهمیت حفظ داده ها و در دسترس بودن آنها، گروه زیر ساخت مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه اقدام به طراحی و پیاده سازی شبکه گسترده در سطح استان مرکزی نموده است. این بستر یه شبکه امن، قابل اعتماد و با پهنای باند مناسب می باشد که کلیه مراکز درمانی و بهداشتی در سطح استان را مرتبط می سازد. شبکه گسترده دانشگاه کاملا مستقل از اینترنت و اینترانت ملی می باشد از اینرو امنیت و پایداری قابل قبولی دارد و کمترین تهدید سایبری متوجه آن خواهد بود. همچنین با اتصال دانشگاه به شبکه گسترده وزارت بهداشت امکان ارتباط با سایر استان ها و نیز وزارت بهداشت در بستر امن و سریع جهت استفاده از کلیه خدمات الکترونیک حوزه درمان و آموزش پزشکی مهیا گردیده است. از دیگر مزایای این شبکه، کاهش وابستگی مراکز به اینترنت و اینترانت ملی جهت استفاده از سامانه های داخلی دانشگاه و وزارت بهداشت می باشد اکه این امر می تواند صرفه جویی قابل ملاحضه ای در خصوص هزینه پهنای باند اینترنت و اینترانت در پی داشته باشد.

کلید واژه ها: شبکه گسترده پهنای باند امنیت شبکه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات اینترنت اینترانت تهدید سایبری