حضور کارشناسان آمار مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه در معاونت بهداشت ، معاونت درمان و مرکز اورژانس به مناسبت روز آمار

۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۲۹۴ اخبار

یکم آبانماه در تقویم به نام روز ملی آمار و برنامه ریزی نامگذاری شده است . هدف از برگزاری این روز ، تاکید بر اهمیت استفاده از آمارهای رسمی در میان تصمیم‌گیران و سیاست‌گذاران در بالاترین سطح دولتی و توجه ملی به آن است.
 به همین مناسبت در این روز،  دیدار کارشناسان این مدیریت با همکاران آماری معاونت بهداشت ، معاونت درمان و مرکز اورژانس و تقدیم لوح تقدیر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  به ایشان در حضور مسئولین مربوطه شان صورت پذیرفت.

کلید واژه ها: روز آمار آمار و برنامه ریزی معاونت بهداشتی معاونت درمان مرکز اورژانس