کارگروه امور رفاهی،تربیت بدنی و سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

وهب حبیب پور

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۵ کد : ۴۵۰۱۵ اخبار اسلایدی
عضویت مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه اراک در کارگروه امور رفاهی،تربیت بدنی و سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
وهب حبیب پور

اولین جلسه کمیته فنی و پشتیبانی  وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر شمسی در اولین جلسه کمیته فنی و پشتیبانی، بر بهره گیری از ظرفیت صاحب نظران برای انجام اقدامات زیربنایی در حوزه پشتیبانی و رفاهی تاکید کرد. وی با تشریح اقدامات اداره کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت و گستردگی ابعاد و ماموریت های آن، به نقش بی بدیل این حوزه در پیشبرد اهداف نظام سلامت اشاره کرد. مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت، طراحی مسیر مبتنی بر راهبرد برای حوزه پشتیبانی را از رویکردهای نوین این اداره کل بیان کرد و گفت: تشکیل کمیته فنی و پشتیبانی وزارت بهداشت با این هدف انجام شده است. وی در ادامه با تاکید بر ضرورت سیاست گذاری و برنامه ریزی در حوزه پشتیبانی، تصریح کرد: سیاست گذاری مجموعه ای از قواعد تصمیم گیری منطقی در  سازمان است که در واقع، تجلّی اداره‌ حکومت در عمل است. دکتر شمسی ارزیابی و تحلیل مستمر نقاط قوت و ضعف و نیز فرصت ها و تهدیدها را از الزامات کمیته فنی و پشتیبانی وزارت بهداشت برای ارائه راهبردهای عملیاتی اثر بخش در سازمان عنوان کرد. در پایان کارگروه های تخصصی مدیریت پشتیبانی در سطح کشور مشخص شد و دانشگاه علوم پزشکی‌ اراک به همراه دانشگاه های علوم پزشکی تهران، زنجان، بابل و زاهدان عضو کارگروه امور رفاهی، تربیت بدنی و سلامت کارکنان شدند.

کلید واژه ها: کمیته فنی پشتیبانی پشتیبانی وزارت بهداشت کمیته فنی پشتیبانی وزارت عضویت در کارگروه وزارت