تعاونی مسکن کارکنان

اطلاعیه تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه علوم پزشکی

(اخطار سلب امتیاز)
۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۸ کد : ۴۶۵۲۷ اخبار اصلی
تعهدات کلیه افراد واجدین شرایط بهره مندی از طرح نهضت ملی مسکن : هرگونه اقدام جهت فروش یا واگذاری امتیاز طرح به هر روشی، نظیر درج آگهی در فضای مجازی و... غیر قانونی بوده و در صورت مشاهده به مثابه عدم نیاز بوده و طبق قانون موجب سلب امتیاز متقاضی میگردد.
اطلاعیه تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه علوم پزشکی

بر اساس قوانین و ضوابط اعلامی وزارت راه و شهرسازی در خصوص واجدین شرایط بهره مندی از طرح نهضت ملی مسکن و تعهدات این افراد "هرگونه اقدام جهت فروش یا واگذاری امتیاز طرح به طرق مختلف نظیر درج آگهی در فضای مجازی (مثال : سایت دیوار) و یا اعلام به واسطه ها و مشاورین مسکن سطح شهر غیر قانونی بوده و در صورت مشاهده با توجه تعهدات فرد واجد شرایط مبنی بر اعلام نیاز ، این اقدام به مثابه عدم نیاز بوده و طبق قانون موجب سلب امتیاز متقاضی می شود." همچنین لازم به ذکر است این مورد توسط مراجع ذی صلاح اداره کل مسکن شهرسازی در خصوص متقاضیان تعاونی مسکن دانشگاه به دفعات مشاهده شده و جهت تذکر و اقدامات اصلاحی توسط متقاضیان خاطی اعلام گردیده است.

کلیدواژه‌ها: مسکن تعهدات تعاونی مسکن علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک