تبریک روز رادیولوژی به پرسنل زحمتکش بخش رادیولوژی

۱۷ آبان روز جهانی رادیولوژی مبارک باد

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۱۵۹۹ اخبار اصلی
رادیولوژی نه تنها یک علم پیچیده و سخت است بلکه یک هنر است، هنری برای دیدن، تماشا کردن، برای شنیدن و گوش دادن به درد و رنج مردم. رادیولوژی دانش هنرمندانه به تصویر کشیدن عجایب و شگفتی‌های تن و جان آدمی ست. رادیولوژی هنر است، هنری که با گوشت و جان آدمی گره خورده است.
۱۷ آبان روز جهانی رادیولوژی مبارک باد

همزمان با 17 آبان و روز رادیولوژی؛ ریاست، مدیریت و پرسنل بیمارستان با حضور در کنار پرسنل زحمتکش این بخش؛ از زحمات و تلاشهای این عزیزان مخصوصاً در ایام درگیری با ویروس کرونا تقدیر و تشکر نموده و توفیق روزافزون برای ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت نمودند.

دکتر حجتی؛ ریاست بیمارستان وجود این بخش و تلاشهای پرسنل آنرا یکی از مهمترین موارد در تشخیص بیماریها دانسته و از پیشرفت جامعه پزشکی در این بخش ابراز امیدواری نمود و از آینده ای روشن در درمان بیماریها با کمک این بخش خبر داد.