بازدید سرزده معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان فرهنگ خسروانی

۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۳۵۰۵۳ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک و هیئت همراه روز یکشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۲ در راستای بررسی وضعیت ومشکلات دارویی از داروخانه بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فرهنگ خسروانی  دکتر "علیمرادنیان" در این خصوص بیان کرد : در این بازدید که با هدف بررسی مشکلات موجود در خدمات دارویی بیمارستان و ارائه راهکارها و پیشنهادات و تبادل نظر جهت رفع مشکلات انجام شد، ،داروخانه و انبار دارویی بیمارستان بررسی گردید .

هم چنین  در خصوص تهیه داروهای استراتژیک بیمارستان و میزان خرید داروها نیز بحث و تبادل نظر گردید .

وی افزود: بازدید از تمامی بیمارستان های استان با هدف بهبود کیفیت ، تبادل نظر و نظارت در برنامه معاونت غذا و داروی دانشگاه قرار دارد .

کلید واژه ها: داروخانه بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان علیمردانی معاونت غذا و دارو دارو