۲۶ مرداد سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش گرم میهن اسلام

۲۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۱ کد : ۴۵۳۴۶ اخبار اصلی
هموطنان عزیز، آزادگان سرافراز و خانواده‌های معزز آنان با فرا رسیدن سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش گرم میهن اسلامی، این روز بزرگ و ماندگار را به همه شما تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
۲۶ مرداد سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش گرم میهن اسلام

آزادگان ما با صبر، استقامت و ایثار، برگ زرینی بر تاریخ پرافتخار ایران اسلامی افزودند؛ آنان در سخت‌ترین شرایط، با روحیه‌ای والا و ایمانی استوار، از کیان این مرز و بوم دفاع کردند و الگویی ماندگار از شجاعت، ایثار و مقاومت از خود به یادگار گذاشتند. در میان این عزیزان، پزشکان و پرستاران آزاده‌ای بودند که در بند اسارت و با کمترین امکانات، به مداوای همرزمان خود پرداختند؛ فداکاری‌های این عزیزان، نمادی از انسانیت و ایثارگری است که در تاریخ پزشکی کشورمان ماندگار خواهد شد. به‌ عنوان خادم مردم در دانشگاه علوم پزشکی اراک، بر خود واجب می‌دانم که از فداکاری‌ها و مجاهدت‌های این عزیزان قدردانی کرده و به خانواده‌های معزز آنان عرض تبریک نمایم. امیدوارم که خداوند متعال به همه آزادگان عزیز، به ویژه پزشکان و پرستاران آزاده، سلامتی و طول عمر با عزت عنایت فرماید و یاد و خاطره شهدای گرانقدر را همیشه گرامی بدارد.

دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: علیرضا امانی علوم پزشکی اراک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک