بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و فرماندار شهرستان فراهان از بیمارستان فرهنگ خسروانی

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۳ کد : ۵۰۱۸ اخبار اصلی
صبح روز شنبه مورخ ۹۸/۰۴/۲۹، دکتر سید محمد جمالیان بهمراه مهندس سجادی از بیمارستان فرهنگ خسروانی شهرستان فراهان بازدید نمودند.

صبح روز شنبه مورخ 98/04/29، دکتر سید محمد جمالیان بهمراه مهندس سجادی از بیمارستان فرهنگ خسروانی شهرستان فراهان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان،دکتر جمالیان و مهندس سجادی از بخش های مختلف بیمارستان بازدید وبه عیادت و دیداربیماران بخش های بیمارستان  رفتند.

همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ضمن تشکر از زحمات ریاست ، مدیریت و کارکنان این مجموعه ، به بررسی مسائل و مشکلات حوزه درمان شهرستان پرداختند و در پایان آرزوی موفقیت و پیشرفت برای کارکنان و پرسنل این مجموعه داشتند.