معرفی سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد)

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۹۱۹۱ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
معرفی سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد)

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، یک موسسه دولتی مستقل زیر مجموعه ی وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد. اساسنامه مرکز بنا به پیشنهاد مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در تاریخ‭ 1388/06/04 ‬به تصویب هیأت وزیران رسیده و مورد تأیید شورای محترم نگهبان قرار گرفته است.
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متولی توسعه فعالیتهای معاملاتی و تدارکاتی در بستر الکترونیکی بوده و با عنایت به مصوبات و ضوابط قانونی به جهت راه اندازی "سامانه تدارکات الکترونیکی دولت" و در همین راستا مبنی بر تکلیف قانونی وزارت صنعت، معدن و تجارت وفق تبصره (5) ماده (169) قانون اصلاح قانون مالیات های مستقیم مصوب 1394، اقدام به عملیاتی نمودن سیستم انجام معاملات دستگاه های اجرایی با رعایت انجام کلیه مراحل مناقصات و مزایده ها نموده است.

منبع : https://setadiran.ir/setad/cms/about

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: سامانه تدارکات الکترونیک دولت مدیریت امور حقوقی و قراردادهای دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک